Handleidingen - Bedieningshandleidingen - Gebruikershandleidingen
Gratis Handleidingen - Gratis Handleidingen - Handleidingen Gratis
Handleidingen TV
Handleidingen Cameras
Handleidingen huishoudelijk apparaten
Handleidingen Spelers Recorders
Handleidingen Camcorders
Handleidingen Computer
Handleidingen Hi Fi
Handleidingen Telefoon
NHandleidingen Spel
Handleidingen Home
Handleidingen Autos Motorfiets
Handleidingen DIY
Handleidingen kleine huishoudelijk apparaten

Site termen van gratis-handleiding.nlhttp://www.gratis-handleiding.nl is een website wordt beheerd door Concept LOV een kapitaal van € 1500, met het hoofdkantoor is op 103 bis, rue d'Amboile - 94430 Chennevières Sur Marne, Creteil - Frankrijk geregistreerd bij de RCS onder nummer 509 046 967 (hierna aangeduid als "LOV Concept") E-Mail:. contact@lovconcept.fr

Met toegang tot deze site of de inhoud daarvan, surfen of downloaden, of posting of downloaden van deze site of enige andere Het gebruik van deze site en de inhoud ervan als geregistreerd gebruiker of bezoeker aangegeven, gaat u ermee akkoord zich te houden aan deze algemene voorwaarden, zonder enige wijziging (die de sluiting van een overeenkomst tussen u en Lovconcept) en aan alle wettelijke bepalingen authentieke respect.

De gebruiker is als enige aansprakelijk voor de kosten van het verwerven van hardware en software die nodig is toegang tot de site. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de betaling van belastingen of telefoonnetwerken die nodig zijn voor toegang Website en aanverwante diensten.

Copyright

De werken op de site zijn eigendom van hun auteur, die de rechten van de vertegenwoordiging toegegeven op deze site Internet Lovconcept samenleving. Bijgevolg is elke volledige of gedeeltelijke reproductie zonder toestemming van de auteur verboden en vormt een inbreuk bestraft door de artikelen L.335-2 van het Wetboek van intellectuele eigendom.

In het geval dat een werk op de site negatief effect zou hebben enig recht van eigendom van een derde van invloed zijn Lovconcept stemt ermee in om onmiddellijk terug te trekken uit de werkplek in geval van een geschil in kwestie gebaseerd. Elke derde partij die zou een eigendom van de desbetreffende werkzaamheden claim moet Lovconcept, samen met zijn verzoek om het werk terug te trekken van alle documenten en / of rechtvaardiging waaruit blijkt dat hij interesse in het werk.

Met uitzondering van de werken hierboven vermeld, eigendom van de auteur, de algemene structuur, alsook software, teksten, afbeeldingen of animaties niet, kennis, en alle andere bestanddelen van deze site zijn eigendom Lovconcept exclusief.

Elke volledige of gedeeltelijke reproductie van deze site op enige wijze, zonder de uitdrukkelijke toestemming van Lovconcept is verboden en vormt een inbreuk bestraft door de artikelen L.335-2 van het Wetboek van intellectuele eigendom.

Lovconcept merken en logo's op de site zijn geregistreerde handelsmerken en zijn eigendom Lovconcept van en / of haar partners of handelsmerken.

Elke volledige of gedeeltelijke reproductie van deze handelsmerken of logo's gemaakt Zonder de uitdrukkelijke toestemming van Lovconcept is verboden, zoals omschreven in de artikelen L.713-2 en L.713-3 van het Wetboek van intellectuele eigendom.

Lovconcept verleent de gebruiker een niet-exclusieve recht om de inhoud van de site te gebruiken voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële. Beperkte toestemming om website-content (voor de hierboven vermelde doeleinden), wordt specifiek gekoppeld aan de voorwaarde te erkennen, te respecteren en beschermen van de gegevens met betrekking tot auteursrecht, merkenrecht en alle andere rechten de bescherming van de inhoud van de site. De gebruiker heeft geen eigendomsrechten verwerven op de e-mail adressen, URL's of andere identificaties persoonlijk toegewezen aan services die beschikbaar zijn via deze website ontvangen of dat het heeft gekozen. Beperkte rechten Gebruiker voor het gebruik van dergelijke identificaties en / of adressen zijn slechts geldig voor de duur van geldigheid van de registratie / user account op de site of gerelateerde diensten. Als Lovconcept beëindigt de geldigheid van de tijd, om welke reden dan ook, is gratis Lovconcept eventuele identificatie / adres op hun eigen gebruik of om het doorgeven aan een andere gebruiker.

Verantwoordelijkheid

Lovconcept niet instaan ??voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze site. Lovconcept behoudt zich tevens het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van deze site zonder aansprakelijkheid wordt opgelopen. Lovconcept is ook niet verantwoordelijk voor enige directe of indirect, op enige materiële of immateriële natura in verband met het gebruik van zelfs een gedeeltelijke informatie op deze site. Lovconcept doen ook geen controle heeft over de inhoud van sites van derden waarnaar wordt verwezen door hyperlinks en kan dus niet enkele verantwoordelijkheid voor. Noch Lovconcept noch enige andere partij die betrokken zijn bij de productie, de levering, het ontwerp of het onderhoud van een of een deel van deze presentatie op internet, of pagina's of presentaties verbonden met de onze, is verantwoordelijk voor een aantal wijze dan ook voor enige directe of indirecte, of schade met of zonder fout die kan optreden na toegang, gebruik, of onvermogen om de presentatie op internet of presentaties Lovconcept gebruik waaraan ze gekoppeld zijn.

Data Protection

In uw browser, wordt u gevraagd om persoonlijke gegevens over u bekend te maken.

In overeenstemming met de wet "en vrijheden" (wet nr. 78-17 van 6 08 januari 1978), heeft u het recht op toegang, rectificatie en verwijdering van gegevens op uw informatie. Je kan uitoefenen door ons te informeren e-mail contact@lovconcept.fr. Cookies worden gebruikt voor het verzamelen en registreren van gegevens van bezoekers van de site. Dit laatste kan niet worden gebruikt om u persoonlijk te identificeren bezoekers en of verbonden zijn met persoonlijke gegevens. Zal alleen worden gebruikt om het optimaliseren van de site.

We werken samen met Valueclick om advertenties en / of bepaalde informatie verzamelen wanneer u onze website bezoekt. Valueclick, kunnen gebruik maken van cookies of web beacons om niet-persoonlijk identificeerbare informatie te verzamelen tijdens uw bezoek aan deze website om aan te tonen advertenties te helpen op andere websites waarschijnlijk interessanter voor jou. Voor meer informatie over deze 'behavioral advertising "oefenen of om opt-out van dit gebruik van uw anonieme informatie, kunt u een bezoek http://valueclickmedia.com/member_privacy.shtml

Toepasselijk recht - Bevoegdheid

Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan het Franse recht van toepassing. Elk geschil betreffende de geldigheid, de interpretatie of de uitvoering hiervan, worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Creteil.Copyright © gratis-handleiding.nl Alle rechten voorbehouden.

Sitemap


Gebruikershandleidingen TV, Plasma TV, LCD TV :
Gebruikershandleidingen TV, Plasma TV, LCD TV

Gebruikershandleidingen Digitale Camera's, SLR Camera's, Camera's :
Gebruikershandleidingen Digitale Camera's, SLR Camera's, Camera's

GebruikershandleidingenDigitale Camcorders , HD Camcorders, Harde Schijf Camcorders :
GebruikershandleidingenDigitale Camcorders , HD Camcorders, Harde Schijf Camcorders

Gebruikershandleidingen Autostereo, Stereotoren, Thuistheatersysteem :
Gebruikershandleidingen Autostereo, Stereotoren, Thuistheatersysteem

Gebruikershandleidingen Auto's , Motorfiets, ATV's :
Gebruikershandleidingen Auto's , Motorfiets, ATV's

Gebruikershandleidingen Laptops, Printers, Computer Accessoires :
Gebruikershandleidingen Laptops, Printers, Computer Accessoires
Gebruikershandleidingen diy, Boren, Grasmaaiers :
Gebruikershandleidingen diy, Boren, Grasmaaiers

Gebruikershandleidingen Wasmachine, Vaatwassers, Magnetrons :
Gebruikershandleidingen Wasmachine, Vaatwassers, Magnetrons

Gebruikershandleidingen Gezelschapsspelen, Videospel, spel :
Gebruikershandleidingen Gezelschapsspelen, Videospel, spel

Gebruikershandleidingen Home, Huisautomatisering, Meubilair :
Gebruikershandleidingen Home, Huisautomatisering, Meubilair

Gebruikershandleidingen Mobiele telefoon, Smartphones, Telefoons Accessoires :
Gebruikershandleidingen Mobiele telefoon, Smartphones, Telefoons Accessoires

Gebruikershandleidingen DVD Speler , Blu Ray Speler, Recorders :
Gebruikershandleidingen DVD Speler , Blu Ray Speler, Recorders